economia agricultura

Avui analitzem el sector des d’un punt de vista econòmic i global, tenint en compte la importància que el sector en general i les seves produccions, aporten a l’economia del país, és a dir, al PIB general del país. Pel que fa a termes generals, no és que representi un percentatge molt alt del PIB i de l’activitat econòmica que aporta sobre l’Estat.

Un sector important

Les persones tenen principals necessitats com menjar, vestir-se i albergar-per poder assegurar les condicions mínimes de la vida. Per això, el sector agrícola té una importància vital per a tots els països no importa que siguin subdesenvolupats o desenvolupats. El sector agrícola contribueix a la compensació de la necessitat d’aliments, també a la prosperitat dels ciutadans i a la indústria i economia de país. Per exemple, una espiga de blat, conreada al camp, contribueix als agricultors com a font de nutrició i d’ingressos i als empleats de la fàbrica de farina que compra el blat com a font de nutrició, ingressos i d’ocupació, així com a la economia de país creant valor afegit.

Nombrosos productes generats en el sector agrícola són usats com l’entrada de matèria primera. Per aquest aspecte, un sector agrícola desenvolupat contribueix a la millora de la salut dels ciutadans nodrint-se regularment, l’assegurament d’ocupació al poble, al creixement dels industrials aconseguint la matèria primera i a l’economia de país. Es concedeixen diversos subsidis al sector agrícola en molts països en vies de desenvolupament i desenvolupats.

Petit motor econòmic

D’aquesta manera, es garanteix una producció agrícola regular donant suport als productors que treballen en aquest sector. el sector agrícola té una importància vital per a tots els països no importa que siguin subdesenvolupats o desenvolupats. Ajuda a compensar les necessitats fonamentals dels ciutadans de país com menjar i vestir-se i assegura oportunitats d’ocupació per a ells mateixos.

A més, els industrials creen ocupació establint fàbriques de productes agrícoles i contribueixen a l’economia de país. Turquia lliurament suports al sector agrícola en diversos camps per la seva creixent població. Concedeix nombrosos subsidis a aquest sector en tots els processos des de la generació del producte agrícola fins a la seva venda. D’aquesta manera, dóna suport al desenvolupament urbà i rural. El sector agrícola en desenvolupament continuarà augmentant el nivell de prosperitat dels ciutadans de país, formant ocupació i contribuint al creixement de l’economia de país.