Unes postres de color i sabor intensos
Ingredients per a la recepta
- 1 kg de préssecs d’Ordal de la Família Esteve Ràfols
- 350 g de sucre
- 3/4 l de vi negre
- 1 branca de canyella
Elaboració de la recepta
- Rentar els préssecs. Donar un tall a cada préssec en un lateral (perquè s’impregni del vi).
- Barrejar el vi negre amb el sucre i la branca de canyella. Afegir els préssecs.
- Coure durant 25-30 minuts i deixar refredar.
- D’altra banda fer una reducció amb sucre i la salsa en la qual s’han cuit els préssecs, que servirà per decorar.
- Emplateu els préssecs i ruixar amb la reducció de vi formant filets. Decorar amb una branca de canyella.
Maridatge
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un cava Torreblanca Brut de Viña Torreblanca, un cava de color groc pàl·lid amb suaus reflexos daurats, presenta un delicat i constant despreniment de bombolles. És un cava molt aromàtic, amb lleugeres notes torrades. Té cos i consistència, amb bon pas de boca, suau i saborós.
Recepta extreta de: http://canalcocina.es/receta/melocotones-al-vino