Una manera diferent de preparar pollastre d’Ecogall
Ingredients per la recepta:
- Un pollastre ecològic d’Ecogall (ja sigui cuixa o pit)
- 100 grams de sèsam
- 100 ml de mel
- 30 ml de salsa de soja
- Oli, sal i pebre
Preparació de la recepta:
- Primerament, tallem el pollastre ecològic Ecogall en tires primes i el salpebrem. Després, preparem una paella grossa amb oli d’oliva i el sofregim fins que estigui ben daurat.
- Quan el pollastre ja estigui a punt, retirem només l’oli sobrant i afegirem la mel. Esperem una estona a que es torni caramel i, llavors aboquem la cullerada de salsa de soja i donem a les tires de pollastre un parell de voltes.
- En aquest punt retirem la paella del foc i deixem que vagi refredant mentre anem remanant-ho per què la mel s’espargeixi bé per tots els talls de pollastre.
- Per posar punt i final, arrebossem les tires amb el sèsam i ja ho tenim preparat per servir i menjar.
Maridatge:
Una gran opció i per acompanyar aquest segon plat és la cervesa Immortèla de Biera Aranesa d’aroma suau, dolç i color torrat. De cos contundent i espuma moderada.