pollastre-sesam

 

Un plat cruixent que us encantarà

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Primerament, escalfem el forn a 200 º amb l’opció “amunt i avall” i preparem una safata, si pot ser, amb paper de forn o paper d’alumini per anar posant el pollastre que anem arrebossant.
  2. Seguidament, tallem el pollastre com més ens agradi (en el cas que comprem uns pits de pollastre sense tallar).
  3. A continuació, batem un ou (afegint-li una mica de sal) i procedim a arrebossar el pollastre.
  4. Introduïm el pollastre en l’ou. Primer ho introduïm en l’ou batut i seguidament al sèsam o en el pa ratllat i els anem deixant sobre de la safata que ja tenim preparada.
  5. Arrebossem el pollastre en pa ratllat.
  6. Arrebossem el pollastre en llavors de sèsam.
  7. Quan ja tenim tot el pollastre arrebossat i en la safata, hi afegim unes gotetes d’oli per sobre de cada pit i introduïm la safata al mig del forn i el deixem a 200 º.
  8. Als 15-20 minuts, segons cada forn, li donem la volta als pits. En alguns casos (segons cada forn) haurem d’afegir-li unes gotetes més d’oli per sobre.
  9. Transcorreguts uns 20-25 minuts després de girar els pits, podem procedir a treure’ls per emplatar.
  10. A més, podeu acompanyar amb unes patates fregides fetes al forn amb molt poc oli o amb unes patates xips de bossa.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Joncària Moscat Barrica de Pere Guardiola un vi de color groc palla amb reflexos daurats, net i brillant. Aroma potent i elegant, fruites exòtiques i cítrics. Matisos de bóta nova i espècies amb acusat caràcter varietal i notes balsàmiques. Excel·lent harmonia entre la fruita, la fusta i aromes de criança. En boca és equilibrat i saborós, gras i amb cos. Intents aroma retronasal i darrer gust persistent, molt llarg i agradable.

joncaria-muscat-barrica

Recepta extreta de: http://www.ladyfinisher.com/2015/07/pollo-rebozado-con-semillas-de-sesamo-o.html