Benvinguts/des gourmets, avui us presentem el pollastre amb salsa d’ametlles.
Una recepta que encantarà a tota la família
Ingredients per pollastre amb salses d’ametlles
- 1200 gr de darrers de pollastre pota blava trossejats del Consell Regulador IGP del Pollastre i Capó del Prat
- 100 gr. d’ametlles crues de Can Massana
- 200 gr. de ceba fregida
- 50 gr. de panses
- 2 pastilles d’Avecrem Caldo de Pollastre
- 1/2 pot de tomàquet fregit
- 2 cullerads de conyac
- Pebre vermell (dolç o picant)
- Pebre mòlt
- Oli d’oliva
- Orenga
- Alfàbrega
- Farigola
- Canyella
- Farina
Elaboració del pollastre amb salsa d’ametlles
- En una paella amb oli, daura lleugerament les ametlles i reserva. Enfarinar els trossos de pollastre prèviament assaonats amb Avecrem. Sofregeix i reserva.
- Ofega la ceba, incorpora el tomàquet fregit i la mica de sucre, remou bé. Incorpora el conyac i deixa evaporar. Afegeix la barreja d’herbes: orenga, canyella, pebre mòlt, farigola, alfàbrega i pebre vermell. Barreja bé tot.
- Afegeix les panses. Posa a la salsa un got d’aigua. Incorpora el pollastre. Tanca a l’olla súper ràpida i espera a que pugi la vàlvula. Compta 3 minuts més i s’apaga. En olla exprés normal serien 5 minuts i una mica més d’aigua.
Maridatge pel pollastre amb salsa d’ametlles
Podeu acompanyar aquesta recepta amb un Tarambana Negre de Cava Jaume Giró i Giró, un vi de color vermell molt fosc, quasi negre, en nas és espectacular. Sobresurten les notes de fruits negres com les cireres i prunes. En boca és fi suau i fresc, mantenint una certa tanicitat que el fa persistent.
Recepta extreta de: https://www.gallinablanca.es/receta/pollo-con-salsa-de-almendras/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!