pollastre-taronja

 

Una deliciosa combinació amb productes de la terra

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 Pollastre mitjà de Ramaders de Muntanya del Berguedà sense pell i picat en 8 parts mínim.
  • 1 Litre de suc de taronges de MaMi Taronges.
  • 4 Cebes picades a quadrets.
  • 4 Dents d’all picat i picat.
  • 2 Pebrots dolços vermells sense llavors picats en cubs petits.
  • 1 Pastanaga gran picada en cubs petits.
  • 1/2 Culleradeta de curri.
  • 1 Cullerada de papelón ratllat.
  • 1 Culleradeta de salsa anglesa, oli, pebre gourmet, coriandre per decorar i sal al gust.

 

Elaboració de la recepta

  1. Tirar l’oli a l’olla i fregir el pollastre fins que quedi daurat i treure.
  2. Un cop retirat el pollastre, fer fora fregir la ceba, quan aquest cristal·litzada afegir l’all, el pebre vermell, els pebrots i tornar a col·locar el pollastre. Sofregir remenant per uns 5 minuts més.
  3. Tirar el suc de taronja, quan mengés a bullir, es baixa el foc, s’agrega la pastanaga, el curri, la salsa anglesa, el gran paper i sal al gust.
  4. Es deixa cuinar tot el temps que sigui necessari fins que la salsa espècie. En servir escampar-pebre gourmet.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquesta recepta amb un Cava Brut Nature Reserva de Caves El Mas Ferrer, un cava de color groc brillant que d’aroma és intens amb fina crema i notes de criança. És fresc en boca amb tocs de flors i polpa de cítrics. Bombolla molt fina i molt ben integrada.

mas-ferrer-brut-nature-reserva

Recepta extreta de: http://turecetario.net/2016/08/23/pollo-a-la-naranja/