Un plat cruixent i aromàtic
Ingredients per a la recepta
Tots els ingredients els podeu trobar a La Botiga del Pallars.
- 700 g Costelles de xai
- 3 Cullerades Oli d’oliva verge extra
- 2 All
- 2 Branques Julivert
- 4 Tomàquets dessecats
- 50 g Formatge emmental
- sal
- pebre
Elaboració de la recepta
- Escalfar una paella amb tres cullerades d’oli d’oliva, fer les costelles de xai pels seus dos costats a la planxa, salpebrar i reservar en una font profunda de forn.
- Pelar i matxar els grans d’all amb el julivert i els tomàquets secs trossejats. Incorporar l’oli d’oliva i barrejar amb el formatge ratllat.
- Disposar la massa de pa i formatge sobre la carn de xai, coure uns minuts fins que es formi una crosta i es gratini lleugerament. Retirar del forn i servir calent.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Mas Garcia Muret 2013 del Celler Mas Garcia Muret, un vi de olor cirera picota amb interior granat. Els seus aromes a fruites madures vermelles i negres de bosc, son intensos i persistents. En boca és saborós, fruitós i expressiu, deixant un sabor final a gerds i mores negres.
Recepta extreta de: http://www.womansdayspain.es/cocina-y-recetas/taller-de-cocina/a1033/cordero-con-costra-de-tomates-secos/