Benvinguts/des gourmets, avui us portem els pebrots del piquillo farcits de bolets. Per això, cal que presteu atenció.
Pebrots del piquillo irresistiblement deliciosos
Podeu comprar el plat ja cuinat de manera casolana a Estany Bages Cargol. Per això, és necessari seguir les següets directrius:
Ingredients per a la recepta
- 12 pebrots de la varietat piquillo
- 3/4 kg bolets
- 2 grans d’all
- Oli d’oliva
- sal
- pebre
- vi blanc
- Per a la salsa:
- 4 pebrots del piquillo
- vi blanc
- 100 g bolets
- 1 dl brou de verdures
- 1 dl de nata líquida
Elaboració de la recepta
- Primer de tot, Filetejar els bolets, les del farcit i les de la salsa.
- Incorporar els bolets per al farciment a una paella i afegir oli.
- Afegir els bolets per la salsa a un pot amb oli. Salpebrar els dos recipients.
- Seguidament, Picar all i afegir als bolets de la paella.
- Afegir els 4 pebrots del piquillo trossejats a la cassola de la salsa.
- Incorporar vi blanc a banda i recipients i el brou només a la cassola.
- A continuació, Afegir pernil serrà als bolets per al farciment. Remenar i escórrer el suc resultant a la cassola de la salsa.
- Ara, Deixar que els bolets es facin cinc minuts més.
- A més, Afegir la nata a la salsa i triturar.
- Després, Omplir els pebrots amb el preparat de la paella i tancar-los amb un escuradents cada un, i introduir-los en la salsa. Temperar.
- Finalment, Servir els pebrots i retirar-los els escuradents.
Maridatge pels pebrots del piquillo
Per tant, podeu acompanyar aquest plat amb un Pas Curtei d’Alemany i Corrió. És a dir, un vi de terrer voluptuós, sòlid i potent amb un any de criança però jove d’esperit. Per això, és necessari complementar la recepta amb un maridatge.
Recepta extreta de: http://canalcocina.es/receta/pimientos-rellenos-de-setas
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!