pebrots-piquillo-estany

Pebrots irresistiblement deliciosos

Podeu comprar el plat ja cuinat de manera casolana a Estany Bages Cargol.

Ingredients per a la recepta

  • 12 pebrots del piquillo
  • 3/4 kg bolets
  • 2 grans d’all
  • Oli d’oliva
  • sal
  • pebre
  • vi blanc

 

  • Per a la salsa:
  • 4 pebrots del piquillo
  • vi blanc
  • 100 g bolets
  • 1 dl brou de verdures
  • 1 dl de nata líquida

 

Elaboració de la recepta

  • Filetejar els bolets, les del farcit i les de la salsa.
  • Incorporar els bolets per al farciment a una paella i afegir oli.
  • Afegir els bolets per la salsa a un pot amb oli. Salpebrar els dos recipients.
  • Picar all i afegir als bolets de la paella.
  • Afegir els 4 pebrots del piquillo trossejats a la cassola de la salsa.
  • Incorporar vi blanc a banda i recipients i el brou només a la cassola.
  • Afegir pernil serrà als bolets per al farciment. Remenar i escórrer el suc resultant a la cassola de la salsa.
  • Deixar que els bolets es facin cinc minuts més.
  • Afegir la nata a la salsa i triturar.
  • Omplir els pebrots del piquillo amb el preparat de la paella i tancar-los amb un escuradents cada un, i introduir-los en la salsa. Temperar.
  • Servir els pebrots i retirar-los els escuradents.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Pas Curtei d’Alemany i Corrió, un vi de terrer voluptuós, sòlid i potent amb un any de criança però jove d’esperit.

pas-curtei

Recepta extreta de: http://canalcocina.es/receta/pimientos-rellenos-de-setas