patates-emmascarades

 

Un trinxat de patata irresistible

Podeu comprar les patates emmascarades ja elaborades per Carlit.

 

Ingredients per a la recepta

  • 1 kg de patates del bufet negre
  • 1 botifarra negra
  • oli d’oliva
  • sal

 

Elaboració de la recepta

  1. Es bullen les patates amb pell i quan estan tèbies es pelen.
  2. Mentrestant posem una mica d’oli en una paella gran i hi fregim la botifarra negra sense pell i tallada a rodelles, per tal que es vagi desfent.
  3. Hi posem les patates i les anem aixafant amb una forquilla fins que quedi fet un puré.
  4. Ho podem servir amb unes llesques de pa tallades molt fines i torrades al forn.

 

Maridatge

Podeu acompanyar les patates emmascarades amb un Bru de Verdú 2014 del Celler Cercavins, un vi negre de color vermell potent i net, de tast al nas complex i intens i a la boca saborós i càlid, amb un final llarg i un postgust afruitat.

vi-negre-catala-do

Recepta extreta de: https://elsfogonsdelaisabel.wordpress.com/2013/05/06/patates-emmascarades/