Benvinguts/des gourmets, avui us portem una recepta típica de la Cerdanya, patates emmascarades. És un trinxat de patata que us encantarà.
Un trinxat de patata irresistible
Podeu comprar les patates ja elaborades per Carlit.
Ingredients per a la recepta
- 1 kg de patates del bufet negre
- 1 botifarra negra
- oli d’oliva
- sal
Elaboració de les patates emmarcades
- Es bullen les patates amb pell i quan estan tèbies es pelen.
- Mentrestant posem una mica d’oli en una paella gran i hi fregim la botifarra negra sense pell i tallada a rodelles, per tal que es vagi desfent.
- Hi posem les patates i les anem aixafant amb una forquilla fins que quedi fet un puré.
- Ho podem servir amb unes llesques de pa tallades molt fines i torrades al forn.
Maridatge per les patates emmascarades
Podeu acompanyar les patates emmascarades amb un Bru de Verdú 2014 del Celler Cercavins, un vi negre de color vermell potent i net, de tast al nas complex i intens i a la boca saborós i càlid, amb un final llarg i un postgust afruitat.
Recepta extreta de: https://elsfogonsdelaisabel.wordpress.com/2013/05/06/patates-emmascarades/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!