pastís-tricolor-verdures

 

Un pastís tan apetitós com saludable

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Posem a coure les verdures, amb una mica de sal, en recipients separats, per no barrejar colors.
  2. Un cop guisades barregem cadascuna (per colors) amb; 1 ou, una cullerada d’oli, una mica de pebre, nou moscada i 60 gr. de nata, aproximadament, que per ser sincera ho vaig fer a ull i vaig tirar un raig i ja.
  3. Tot això ho batem amb cada verdura de color, i afegim mig sobre de gelatina en cada procés.
  4. Primer ho fem amb la carbassa i pastanaga escorreguda, després fem el mateix amb la papa i finalment amb les verdures verdes.
  5. Les tres barreges per separat han de escalfar-se al foc uns 10 minuts, perquè l’ou no estigui cru i la gelatina compleixi la seva funció. Tot això serà remenant constantment perquè no s’enganxi.
  6. Quan considerem que és suficient, passem la primera barreja al motlle i deixem refredar fins que qualli, després afegim la de patata i finalment la de bròquil i espinacs. Les deixem unes hores a la nevera i desmotllem, estan llestes per menjar.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Immortèla de Biera Aranesa, una cervesa artesana dels Pirineus sense filtres ni additius. És d’un estil denominat Scottish Ale, d’alta fermentació, opaca i fosca amb 5,4 graus d’alcohol.

immortela-biera-aranesa

Recepta extreta de: https://ruidosenlacocina.blogspot.com.es/2014/01/pastel-de-verduras-tricolor.html