palmeres-mostassa-mel

 

Unes palmeres amb un sabor únic i diferenciat

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Barrejar la mostassa amb la mel i estendre-la per tota la superfície de la pasta de full.
  2. Plegar la pasta de full com he explicat abans. Reservar-la una estona al congelador per tal que s’endureixi una mica.
  3. Tallar rodanxes de ½ cm de gruix i col·locar-les planes sobre la safata de forn. Amb una cullera, aplanar-les un xic i donar-los una forma bonica de palmera.
  4. Pintar-les amb ou batut i enfornar-les 15 minuts a 190º dins que siguin daurades.
  5. Treure del forn i, opcionalment, pintar-les amb l’almívar per tal que brillin més. Deixar refredar i servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquestes palmeres amb una IPA 100% Nugget de Cervesa Sants, una cervesa artesana que combinarà perfectament amb els múltiples sabors de l’amanida i ens aportarà un complement ideal al nostre àpat.

ipa-cervesa-sants

Recepta extreta de: http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/page/8/