Unes palmeres amb un sabor únic i diferenciat
Ingredients per a la recepta
- 1 làmina de pasta de full
- 100g de mostassa d’Arandeterra
- 25g (aprox., al gust de cadascú) de mel de Mel Castell de Penyafort
- 1 ou
- Almívar TPT (opcional)
Elaboració de la recepta
- Barrejar la mostassa amb la mel i estendre-la per tota la superfície de la pasta de full.
- Plegar la pasta de full com he explicat abans. Reservar-la una estona al congelador per tal que s’endureixi una mica.
- Tallar rodanxes de ½ cm de gruix i col·locar-les planes sobre la safata de forn. Amb una cullera, aplanar-les un xic i donar-los una forma bonica de palmera.
- Pintar-les amb ou batut i enfornar-les 15 minuts a 190º dins que siguin daurades.
- Treure del forn i, opcionalment, pintar-les amb l’almívar per tal que brillin més. Deixar refredar i servir.
Maridatge
Podeu acompanyar aquestes palmeres amb una IPA 100% Nugget de Cervesa Sants, una cervesa artesana que combinarà perfectament amb els múltiples sabors de l’amanida i ens aportarà un complement ideal al nostre àpat.
Recepta extreta de: http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/page/8/