Ingredients:
- 4 ous
- Iogurt de llimona
- 100 grams de sucre
- 100 grams de farina
- Pell de llimona raspada
- Un sobre de llevat
- Mantega
- Confitura de figa Priorat Natur
- Figues
Preparació:
- Per començar, barregem en un bol gran els 4 rovells d’ou, la farina, la llimona raspada, el iogurt, les clares d’ou muntades i el sobre de llevat. Ho batem amb energia fins que quedi una pasta ben treballada.
- Després, amb la pasta ja feta, untem mantega i espolsem farina al motlle seleccionat. A continuació, aboquem la pasta al motlle.
- Posem el motlle al forn calent durant mitja hora aproximadament.
- Quan el pastís ja estigui fet, cal que el partim al llarg (de dreta a esquerra o viceversa) amb molta cura i untar una capa de la confitura de figa de Priorat Natur. Tornem a col·locar la meitat i posem més confitura per damunt.
- Finalment, tallem les figues al nostre gust i les posem per sobre del pastís i llestos!