ensaladilla-russa

Ingredients:

  • Mongeta tendra
  • Patata
  • Pastanaga
  • Olives verdes de Cal Valls
  • Tonyina en conserva
  • Ou dur
  • Oli d’oliva
  • Maionesa

 

Preparació:

  1. Primer de tot, posar a coure l’ou per fer-lo dur i així tingui temps de refredar-se mentre preparem la resta de l’amanida.
  2. Tallem les pastanagues, les patates i les mongetes tendres al nostre gust (preferiblement a dauets) i ho posem a bullir en aquest ordre.  Quan estigui cuit (vigilant que no se’ns desfacin els ingredients) ho colem i reservem.
  3. Afegim a les verdures cuites les olives i la tonyina. Després, tallem o ratllem l’ou dur a “l’ensaladilla”. Posem l’amanida dintre la nevera perquè es refredi.
  4. Finalment, amanim “l’ensaladilla” amb l’oli i afegim la maionesa al nostre gust.