Ingredients (per 4 racions)
- 1 pollastre de pagès de Carns Esteve
- 1 decilitre (dl) de vi blanc sec
- Un quart de litre (1/4 l) de brou
- 1 ceba grossa
- 500 grams de raïm
- 150 mil•lilitres (ml) de suc de raïm
- Sal
- Pebre negre i vermell
Preparació:
1. Trossegem el pollastre i li posem la sal i els pebres al nostre gust. A continuació, l’enrossim en una paella amb poc oli i el traiem a una cassola.
2. En el mateix oli que queda a la paella i afegim la ceba esmicolada i l’hem de remenar fins que quedi ben confitada. Hi tirem una mica de vi i quan s’hagi reduït, hi tirem el suc de raïm i el brou també.
3. Després, aboquem la ceba preparada a la cassola on està el pollastre. Seguidament, el posem dintre el forn i el coem suau durant una mitja hora.
4. Mentrestant, rentem els grams de raïm i els fregirem a una paella a foc suau amb poc oli. Quan el pollastre estigui llest del forn, hi afegirem el raïm. Quan estigui tot plegat, ho coem un altre cop durant 10 minuts i finalment ho escudellarem.