Ingredients
(4 persones)
- 400 g. de arròs bomba
- 1 sèpia
- 24 cloïsses o musclos
- 16 llagostins
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 1 pebrot verd o vermell
- 1 tomàquet
- Herbes de safrà
- Aigua o brou de peix o verdures
- Oli d’oliva verge extra de l’Agrària Espluguenca
- Sal i julivert
Preparació
- Ofeguem els llagostins en una paella amb un raig d’oli durant 5 minuts i els reservem.
- Mantenim el suc a la paella i ofeguem la sèpia trossejada.
- Pelem i piquem els grans d’all, la ceba i el pebrot. Ho afegim tot a la paella i afegim el tomàquet ratllat.
- Afegim l’arròs i el doble de brou. Incorporem les herbes de safrà, ho salem i ho coem durant 10 minuts a foc viu.
- Damunt la paella posem les cloïsses o musclos i ho cuinem durant 5 minuts més a foc fluix.
- Finalment, afegim els llagostins i ho cuinem 2-3 minuts més a foc flux. Després ho cobrim amb un drap i ho deixem reposar uns minuts fora del foc.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat d’un un vi Karamba Blanc de Blancs de Giró Ribot