Ingredients
(4 persones)

  • 400 g. de arròs bomba
  • 1 sèpia
  • 24 cloïsses o musclos
  • 16 llagostins
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 1 pebrot verd o vermell
  • 1 tomàquet
  • Herbes de safrà
  • Aigua o brou de peix o verdures
  • Oli d’oliva verge extra de l’Agrària Espluguenca
  • Sal i julivert

 

Preparació

  1. Ofeguem els llagostins en una paella amb un raig d’oli durant 5 minuts i els reservem.
  2. Mantenim el suc a la paella i ofeguem la sèpia trossejada.
  3. Pelem i piquem els grans d’all, la ceba i el pebrot. Ho afegim tot a la paella i afegim el tomàquet ratllat.
  4. Afegim l’arròs i el doble de brou. Incorporem les herbes de safrà, ho salem i ho coem durant 10 minuts a foc viu.
  5. Damunt la paella posem les cloïsses o musclos i ho cuinem durant 5 minuts més a foc fluix.
  6. Finalment, afegim els llagostins i ho cuinem 2-3 minuts més a foc flux. Després ho cobrim amb un drap i ho deixem reposar uns minuts fora del foc.