Benvinguts/des gourmets, avui portem el conill amb conyac
Ingredients del conill
- Un conill
- Una ceba
- Mitja tassa de conyac
- 20 g de farina
- 375 cc de brou
- 150 g de xampinyons
- Oli de L’Arrebassaire
- Sal, pebre i julivert
Preparació
- Tallem el conill a trossos, el salpebrem i el daurem en una cassola amb poc oli. Un cop daurat, el reservem.
- En el mateix oli sofregim la ceba ben picada i, quan es comenci a daurar, hi afegim una cullerada de farina. Ho remenem una mica i hi afegim el brou i el julivert ben trinxat.
- Posem el conill a la cassola i el reguem amb el conyac. Ho tapem i ho deixem coure a foc fluix fins que la carn estigui tendra (aproximadament uns 30-45minuts).
- Abans d’acabar la cocció, afegim els xampinyons nets, tallats per la meitat i saltejats en una paella.
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!