LES NOUS, UN ALIMENT PER AJUDAR AL COR

La nou és un dels fruits secs més saludables pels seus valor nutricionals. La composició de les seves grasses fan que redueixin el colesterol i són bones pel cor. A més, la seva composició d’olis essencials amb efectes cinetíficament probats, fa que millori la salut cardiovascular, així com la prevenció de malalties neurodegeneratives.

 

Amb només 4-7 nous (uns 30 grams) al día n’hi ha prou per beneficiar-nos del seu valor nutritiu, ja que es satisfà el 91% de les necessitats diàries d’àcid grassos omega 3.

Es tracta d’un dels fruits secs amb més grasses (el 62% del seu pes), però amb unes proporcions que el fan molt saludable.

Té un contingut important en grassa omega-3, que són importants per reduir els nivells de colesterol total en sang i són antitrombòtiques. També contenen una bona proporció omega 6 que ajuden al creixement i a regular les hormones.

 

Aporta proteïnes (15%) i presenta un destacable percentatge de vitamina E, vitamines del grup B i minerals, i oligoelements com el coure,el  zinc, el magnesi, el fòsfor i el ferro.

 

Nous, un aliment per ajudar al cor

Nous, un aliment per ajudar al cor