pernil-cuit-natura

Un pernil únic al mercat

Casa Boix acaba de llançar al mercat el Pernil cuit Extra Mos Natura. Aquest pernil cuit està elaborat a partir de carn de pernil de raça duroc i en la seva criança no s’han utilitzat antibiòtics a partir del 28 dia de vida de l’animal. Així doncs, es pot etiquetar el producte com a pernil cuit extra sense antibiòtics. És un fet important ja que els antibiòtics utilitzats en l’alimentació d’animals estant relacionats amb al·lèrgies i resistències als antibiòtics en les persones, una qüestió que cada vegada preocupa més.

En la seva elaboració no hi afegeixen additius (producte amb etiqueta neta, sens “E”). Això s’ha aconseguit treballant amb extractes vegetals, així com modificant el procés de massatge de la carn en la seva maduració.

I com tots els productes de Casa Boix, no té al·lèrgens. Quan diem sense al·lèrgens volem dir sense cap dels al·lèrgens de declaració obligatòria.

Així doncs, el Pernil cuit Extra Mos Natura de Casa Boix, és un pernil sense antibiòtics, sense additius i sense al·lèrgens. Actualment no ens consta que en el mercat hi hagi cap producte amb aquestes característiques!