Durant el confinament els restaurants tancats i barrats, i les escoles d’hosteleria amb les aules buides. Enmig d’aquest context, Nandu Jubany ha esdevingut el cuiner català de moda a les xarxes socials publicant vídeos des de la seva cuina.

En Nandu Jubany és un cuiner català nascut a Monistrol de Calders l’any 1971. Des de ben jovenet, atret per la gastronomia va recórrer territori català i espanyol aprenent dels millors xefs.

L’any 1995, juntament amb la seva dona, Anna Orte, obren el seu propi restaurant, Can Jubany. Només triguen 3 anys en aconseguir la seva primera estrella Michellin, va ser l’any 1998.

Nandu Jubany és un xef català amb èxit internacional

A partir d’aquí, Nandu Jubany enlaira en vol i sembla que no té fi. Assoleix èxit darrera èxit i empren infinitat de projectes gastronòmics arreu del món. Ha obert restaurants a ciutats com Singapur i Formentera, a més de ser membre professional en esdeveniments culinaris tant a Catalunya com per exemple, els Estats Units.

Però aquesta vegada, en Nandu Jubany és noticia sense sortir de casa. Ha unit el seu talent gastronòmic amb el de comunicador. Així és com ha atrapat Catalunya a través de les xarxes socials.

Al mes d’abril augmenta una mitjana de 2.400 seguidors diaris a les xarxes socials

Va començar el confinament i es va veure a apagar els fogons de les cuines dels restaurants i tancar-ne les portes. Des de llavors, ell ha seguit cuinant a casa seva, a Sant Julià. Va decidir, sense pensar-s’ho gaire, compartir d’aquests moments amb els seus seguidors. Els seus vídeos han agradat i molt als espectadors, tant és així que en aquestes setmanes ha guanyat 76.000 seguidors a Instagram, ja en són 188.000. Si el voleu seguir, aquí en teniu el seu perfil.

La seva família és l’equip de gravació i community manager

L’equip que l’ajuda a gravar i publicar els vídeos és la seva família. Sense ser experts tots els membres de la família participen en la gravació o publicació dels vídeos. És una feina en equip i s’ho passen d’alló més bé.

Jubany elabora receptes casolanes,  les tradicionals i amb producte de proximitat.