EL NACIONAL, 4 EXPERIÈNCIES EN UN SOL RESTAURANT
El restaurant El Nacional està situat en un edifici modernista que data de 1889. Compta amb una cuina que es defineix per quatre estils diferents determinats pels seus espais: La Brasería, La Llotja, La Paradeta i La Tapería. També disposa de quatre barres especialitzades: cerveses i conserves, vins i embotits, ostres i còctels. L’interiorisme ha estat dissenyat pel prestigiós Lázaro Rosa-Violán i està inspirat en els anys 30 i 40.
LA BRASERÍA:
La Braseria és l’espai del Nacional especialitzat en carns. Compta amb una vitrina de maduració amb el producte a la vista per a poder observar de prop l’excel·lent qualitat i la meticulositat del procés d’envelliment. Totes les carns es cuinen al moment i davant dels clients. Entre els hits de la carta: les carns de boví madurades, l’hamburguesa de bou i el steak tartar picat a mà. A més, ofereixen una bona varietat d’entrants, amanides i verdures.
LA LLOTJA:
La Llotja és l’espai del Nacional especialitzat en peix.
Compta amb un expositor on es pot veure el peix de llotja disponible aquest dia, tot fresc i de la màxima qualitat, de manera que el client pot triar el producte i comprar-lo al pes. Després només ha de decidir el tipus de cocció que desitja entre les cinc disponibles: forn, brasa, vapor, fregit i planxa. A més, en la carta es poden trobar fritades, amanides, verdures, sopes de peix, marisc, calderetes…
LA PARADETA:
Un restaurant ràpid delicatessen on gaudir d’exquisits entrepans, delicioses coques i menjar lleuger entre molt més.
L’oferta de la Parada és molt variada: coques dolces, coques salades, formatge, verdures, embotits o fumats. També trobaràs entrepans clàssics, amanides variades, fruita tallada, sucs naturals, batuts, rebosteria, gelats artesans, begudes i cafè.
LA TAPERÍA:
Degusta exquisides tapes incloent les d’arròs i fideus, subhastades “a la malaguenya” pels nostres cambrers. Un servei molt àgil en el qual podràs demanar als nostres cambrers les tapes fredes mentre que les calentes sortiran a discreció de la cuina.
El Nacional, Barcelona