Com cuinar uns musclos perfectes
Ingredients per a la recepta
- Musclos de Leme J. Prats Muscleres
-
Ceba
-
Formatge brie
-
Un pessic de pebre
-
Una branca de romaní
Elaboració de la recepta
-
El que fem primer és sofregir la ceba, tallada en juliana.
-
També hi posem una branqueta de romaní, i hi afegim el formatge brie, tallat a daus i sense la crosta de fong.
-
Quan la ceba sigui tova, però no torrada, hi afegirem els musclos i taparem l’olla perquè s’obrin amb el vapor calent.
- Els deixem uns cinc minuts al foc i l’apaguem.
- Els servim immediatament, aquests musclos són bons menjats a l’instant.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Gran Reserva Arrels de http://eugeniantoniou.com/#content Montau de Sadurní, un cava de color groc daurat amb múltiples bombolles petites que es desprenen lentament formant una perfecta corona. En aroma destaquen matisos de la seva llarga criança a la cava, que es combina amb notes frugals. En boca és ric en matisos, elegant i persistent.
Recepta extreta de: http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2013/03/musclos-al-vapor-amb-formatge-brie-i.html