recepta musclos tempura melmelada pebrot fageda

Recepta de musclos J. Prats amb la deliciosa melmelada de La Fageda

Avui recomanem una recepta amb producte català de primera: una recepta amb musclos i melmelada.

Ingredients per la recepta:

  • 12-16 musclos de J. Prats Muscleres
  • 115 grams de farina per tempura
  • 150 ml d’aigua freda
  • Pebre vermell
  • Oli de gira-sol
  • Melmelada de pebrot vermell de La Fageda

 

Preparació:

  1. Primer de tot netegem els musclos de J. Prats Muscleres. Després, hem de treure la carn, no ha d’haver-hi res de les closques.
  2. Després, barrejarem la farina amb l’aigua i una mica de pebre vermell en un recipient, fins que no ens quedi cap grumoll. Amb un escuradents, punxem el musclo i l’introduïm dins la tempura.
  3. A continuació, posem l’oli de gira-sol en una paella. Quan l’oli estigui ben calent, fregim els musclo farcits a la tempura fins que agafin un color daurat. Escorrem l’excés d’oli i ho emplatem.
  4. Finalment, acompanyem els musclos amb una mica de melmelada de pebrot vermell La Fageda, ideal per maridar tot tipus de plats! Bon profit!

 

Recepta cedida per La Fageda i Roser Font.