recepta melmelada nous mironous

Melmelada artesana feta per tu mateixa amb nous Miro Nous.

Avui us recomanem aquesta recepta cedida per Miro Nous, molt recomanable per acompanyar pastissos, formatges o llesques de pa.

Ingredients per la recepta:

  • Mig quilo de nous pelades de Miro Nous.
  • 350 grams de sucre
  • Canyella
  • 100 ml d’aigua
  • 5 cm de gingebre
  • 1 poma dolça pelada i trossejada

 

Preparació de la recepta de melmelada de nous:

  1. Primer de tot, escaldem les nous de Miro Nous en aigua bullint i quan ja estiguin escaldades, les posem en un bol d’aigua freda. Les tenim remullades durant 48 hores i anem canviant d’aigua cada 8 hores.
  2. Seguidament, en una cassola, posem els 100 ml d’aigua amb el sucre, la canyella i el gingebre. Ho deixem bullint a foc suau fins que es formi un almívar fluix.
  3. Finalment, afegim les nous a la cassola i ho deixem coent uns 30 minuts més i anem removent contínuament. Ho triturem bé fins que quedi líquid i amb consistència i anem omplint gerres de vidre o plàstic que tinguem per casa. Ho tapem hermèticament i ho deixem refredar i llestos!

 

Recepta cedida per Mironous i Cookpad.