Una recepta tradicional nadalenca
Ingredients per a la recepta
- oli d’oliva verge extra
- cebes
- llagostins
- suc de Clementina de MaMi Taronges
- sal
- romer
Elaboració de la recepta
- Tallar les cebes.
- En una paella escalfar l’oli i afegir i daurar la ceba.
- Incorporar el suc de Clementina, deixar reduir una mica.
- Afegir els llagostins i coure només el temps just perquè estiguin al punt, a gustos.
- Rectificar de sal i afegir el romer, opcional.
- Decorar el plat amb grills de Clementina.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Aikarai 100% Muscat de Giró Ribot, un vi blanc sec estructurat i elegant, amb cos. Omple completament la boca amb una agradable textura. Equilibrat i llarg, amb un lleuger final amarescent. En el retrogust ens retrobem amb potents notes de flors blanques, préssec i cítrics.
Recepta extreta de: http://www.naranjasdealcanar.com/ca/receptes-taronges-mandarines/llagostins-en-clementines_93