llagostins-clementina

Una recepta tradicional nadalenca

 

Ingredients per a la recepta

  • oli d’oliva verge extra
  • cebes
  • llagostins
  • suc de Clementina de MaMi Taronges
  • sal
  • romer

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallar les cebes.
  2. En una paella escalfar l’oli i afegir i daurar la ceba.
  3. Incorporar el suc de Clementina, deixar reduir una mica.
  4. Afegir els llagostins i coure només el temps just perquè estiguin al punt, a gustos.
  5. Rectificar de sal i afegir el romer, opcional.
  6. Decorar el plat amb grills de Clementina.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi Aikarai 100% Muscat de Giró Ribotun vi blanc sec estructurat i elegant, amb cos. Omple completament la boca amb una agradable textura. Equilibrat i llarg, amb un lleuger final amarescent. En el retrogust ens retrobem amb potents notes de flors blanques, préssec i cítrics.

aikarai-giro-ribot

Recepta extreta de: http://www.naranjasdealcanar.com/ca/receptes-taronges-mandarines/llagostins-en-clementines_93