Des del Gourmet Català us portem “Listo para comer” de Mercadona és la nova tendència en els supermercats. Un espai on venen menjar preparat per menjar allà o per emportar-se

INVERSIÓ

El passat 14 de març, el president de Mercadona Juan Roig va revelar el pla per potenciar la secció de supermercat “Listo para comer”, un servei en el qual l’empresa valenciana invertirà 120 milions d’euros per tal de convertir una part dels supermercats en restaurants barats.

En l’actualitat ja es troba en més de 100 establiments d’Espanya, obrint l’últim aquest cap de setmana a Màlaga, amb una varietat de 35 plats llestos per menjar per preus assequibles.

Aquesta tendència, està cada vegada més generalitzada en el retail alimentari, fa incloure als supermercats un espai per vendre menjar per emportar o fins i tot consumir a l’establiment, plats preparats

PREUS

Mercadona ha aconseguit un bon nivell de qualitat en gran part d’aquests productes i, el més important, a preus molt competitius.

Els preus són assequibles, oscil·lant principalment entre els 2,50 euros i 7 euros. Per exemple, la crema de carbassó es ven per 2,50, les mandonguilles jardinera a 3,50, mateix preu que el dels entrepans i les amanides.

“Listo-para-comer”-de-Mercadona

CARTA

A la carta de “Listo para comer” es troben menjars per emportar sans com crema de carbassó, amanida russa, mandonguilles jardinera, fabada, llenties, magre amb samfaina, paella, arròs a forn, fideuà, pollastre rostit sencer, mig pollastre rostit, costelles barbacoa, albergínia farcida, truita de patata i carbassó o truita de patata i ceba.

Tots aquests plats es poden escalfar amb els seus envasos i tapa i són reciclables.

Compta amb un taulell on el client té la possibilitat de personalitzar la seva amanida per 4 euros.

A més, les pizzes, fetes a moment, s’ofereixen en dues mides i es pot escollir la salsa i seleccionar els ingredients desitjats entre una extensa llista.

Una altra novetat de l’establiment és la possibilitat d’adquirir begudes fredes i cafès així com sushi, hamburgueses, entrepans o sandvitxos ja preparats que compten amb el seu propi espai.