Des del Gourmet Català us volem oferir una nova experiència gastronòmica, aquesta experiència gastronòmica és totalment diferent a la que pots trobar en altres restaurants, ja que La Posada Maldita ens ofereix una experiència gastronòmica terrorífica.

HISTÒRIA

La Posada Maldita és un restaurant que ofereix una experiència gastronòmica terrorífica. Aquest restaurant obert l’any 2006, està situat a (Av. Flor de Maig, 57 (Montflorit) (11,00 km), 08290, Cerdanyola del Vallès).

Aquest nou concepte que ha arribat a la nostra gastronomia de la mà de La Posada Maldita, va néixer amb la idea d’oferir a el públic un sopar / experiència diferent als altres restaurants, on a més de gaudir d’un bon àpat, podràs passar una estona terroríficament divertit , amb ensurts, crits i alguna que una altra riure.

POSADA EN ESCENA

Durant l’espectacle (que dura al voltant de 3h), ens trobarem amb tensió, ensurts, humor, rialles, etc.

Gràcies a les bones interpretacions dels actors, la vetllada es fa molt amena.

L’espectacle és d’un contingut per a adults pel tipus d’humor (desenfadat, amb paraules malsonants i referències sexuals), pel que no és aconsellable per a aquest públic o per a persones que no els agradi aquest tipus d’humor.

També es “burlen” de algun comensal (amb afecte, ja que entra dins de l’espectacle). Si ets dels que t’ofens molt ràpidament o et prens a malament les bromes, t’aconsellem que pot no ser del teu grat.

DINAR

El menjar que ofereixen és correcta, però pot millorar més. Encara que en aquest tipus de restaurants / espectacle, el més important és l’experiència global. Per anar-hi, primer tens que trucar i reservar.

  • Entrants, podem trobar-nos (una mica d’embotit i una amanida)
  • Segon: Peça de carn
  • Postres
  • Beguda

HORARI

  • Divendres de 22 a 01:00 h, Només grups (consultar disponibilitat)
  • Dissabtes de 22 a 01:00 h.

EXPERIÈNCIA GLOBAL

Un punt diferenciador de la Posada Maldita és la participació i complicitat que es crea entre els comensals del restaurant i les criatures maleïdes (cambrers) durant el transcurs de la vetllada, punt molt ben valorat pels clients.

La barreja d’aquesta participació, de bons aliments i d’una fantàstica decoració acompanyada de sorprenents personatges, crea un ambient diferent i divertit que fa que la Posada Maldita sigui un restaurant temàtic molt recomanable per celebrar un aniversari sagnant, un comiat macabra, un sopar de empresa misteriosa o simplement un sopar terrorífic entre amics.