Benvinguts/des gourmets, avui us portem l’Hummus amb alvocat i oli d’oliva.
Una autèntica delícia vegetariana
Ingredients per al hummus amb alvocat
- 400 gr. de cigrons de l’Alta Anoia de Riet Viell
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra Or del Terme de la Cooperativa Camp de Bovera
- una cullerada i mitja de tahini
- 3 cullerades de suc de llimona
- 1 gra d’all
- sal i pebre
- una culleradeta de comí
- 2 alvocats mitjans madurs, sense cor i pelats
- coriandre (opcional)
Elaboració de la recepta
- Barreja 400 gr. de cigrons ben drenats amb 3 cullerades d’oli d’oliva.
- Afegeix una cullerada i mitja de tahini, 3 de suc de llimona i 1 gra d’all.
- Barreja-ho tot en un processador d’aliments fins que estigui suau, durant 2 minuts.
- Condimenta amb sal i pebre, afegeix una culleradeta de comí i 2 alvocats mitjans madurs, sense cor i pelats.
- Barreja a mà fins que quedi cremós.
- El pots servir cobert amb una mica més d’oli d’oliva, i si t’agrada, amb coriandre.
Maridatge de l’hummus amb alvocat
Podeu acompanyar aquest plat amb un vi U de Vins Urpina, un vi negre que en boca la sensació de menjar fruita és acusada, rebent la complexitat que va de la fruita fresca fins a notes de cafè aromàtic i espècies
Recepta extreta de: http://terrablava.es/ca/las-4-recetas-que-haran-que-ames-la-comida-vegetariana/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!