Unes postres més que dolces
Ingredients per a la recepta
- 6 préssecs grans de Joan Massana Planas
- 2 cullerades de mel d’Alemany 1879
- 1 cullerada de sucre
- 1 cullerada de cafè en grans
- 300 grams de ricotta fresc
Elaboració de la recepta
- Tallem els préssecs per la meitat i els traiem la pepa i els posem en una refractària mirant cap amunt.
- Ruixem la mel per sobre dels préssecs i els portem al forn preescalfat durant 15 minuts fins que la fruita estigui caramel·litzada i tendra.
- Traiem tot del forn i deixem refredar.
- Molem els grans de cafè amb el sucre gasta que estigui gruixut.
- Servim els préssecs en un plat amb dues meitats i cobrim cada un amb una boleta de ricotta i els empolvorem el cafè amb el sucre.
Maridatge
Podeu acompanyar aquestes postres amb un Maurel de Can Bonastre Wine Resort , un vi blanc d’entrada suau, untuosa, t’envolta tota la boca amb el seu volum i sedositat. Bon equilibri amb l’acidesa que el refresca i l’acompanya al final de boca, on deixa records dolços de mel i fruits torrats.
Recepta extreta de: https://encolombia.com/vida-estilo/alimentacion/recetas/desayunos/melocotones-asados-con-miel/