Benvolguts/des gourmets, avui us presentem la recepta de les galtes de porc al forn. Del porc, se n’aprofita tot i les galtes són una de les parts més meloses i gustoses del porcí. A més, de ser baix en greixos, es presenta ideal per a menjar durant una dieta sana i equilibrada.

Galtes de vedella sobre Galtes-al-forn
Del porc ho aprofitem tot! I avui farem unes galtes delicioses!
Ingredients
- 4 galtes de porc
- Puré de verdures
- Herbes aromàtiques (farigola)
- Oli d’oliva verge Finca Els Prats
- Sal i pebre
- Vi negre i conyac
Preparació de les galtes de porc
- Aquesta recepta la farem posant en una safata un bon raig d’oli d’oliva de Finca Els Prats. Posem les galtes i hi posem una mica més d’oli. Ho enfornem a 250º uns 10 minuts, donant la volta a les galtes.
- Quan ja hagin passats uns minuts, les reguem amb el vi negre i el conyac i ho deixem una mica més al forn perquè s’evapori l’alcohol. Quan ja això passat això, reduïm la temperatura a 160º i deixem que es facin durant 90 minuts. Durant aquesta hora i mitja hem d’anar donar voltes a les galtes i regar-les amb el seu propi suc perquè els dos costats es facin bé.
- Passats els 90 minuts i veiem que ja estan ben fetes, traiem la safata i enplatem les galtes. Afegim el puré de verdura i escampem herbes aromàtiques per sobre culminant amb una branqueta de farigola al capdamunt. Bon profit!
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!