Un plat molt Gourmet ideal per disfrutar del diumenge
Ingredients de la recepta
- Quatre rodanxes fines de formatge de llet crua d’ovella
- Quatre rodanxes de pernil d’ànec CollVerd
- 20 grams de mescla d’amanides
- 10 grams d’avellanes
- 15 grams de granissat de taronja
- 1 decilitre de suc de taronja sense colar
- 10 grams de sucre
- Una fulla de gelatina
Elaboració de la recepta
Per fer el granissat de taronja:
- Espremem les taronges
una part del suc, el posem a escalfar-se sense que arribi a bullir fins que es desfasi el sucre i la fulla de gelatina - Ho barregem amb la resta de suc i ho guardem al congelador amb un recipient adequat.
- Ho traurem del congelador mitja hora abans de muntar l’amanida.
Per muntar l’amanida:
- Començarem posant la mescla d’amanides i les amanim una mica
- Per sobre hi posarem les rodanxes fines de formatge de llet crua d’ovella i les de pernil d’ànec
Per acabar el plat farem dues boles de granissat amb l’ajuda d’una cullera.
Per últim hi afegirem les avellanes torrades.
Maridatge
Podeu acompanyar acquêts plat amb un cava Gran Reserva familiar de El Mas Ferrer, ideal per acompanyar plats amb foie gras, ànec i carns amb salsa. També es perfecte per degustar amb fumats o en aperitius. Es caracteritza per ser de color groc daurat i tenir un aroma intensa de fruita seca amb notes de criança. En boca es fresc, cremòs amb toc cítric.
Recepta extreta de collverd.com