flam cigalo1

 

Unes postres només aptes per adults!

 

Ingredients de la recepta

  • 20g de cafè de Cafès Pont
  • 300ml de llet
  • 100ml d’anís
  • 150g de llet condensada
  • 5 ous
  • Caramel líquid pels motlles

 

Elaboració de la recepta

  • Triturar amb el túrmix tots els ingredients.
  • Untar motlles individuals amb el caramel i omplir-los amb el flam.
  • Coure’ls al bany Maria al forn, 20 minuts a 160º.
  • Deixar refredar i desemmotllar.
  • Opcionalment, al moment de servir flamejar-los amb un rajolí d’alcohol.

Maridatge

Podeu acompanyar aquestes postres amb una Crema de Cafè On the Rocks, elaborat a partir d’una selecció dels millors cafès. Amb un aroma intens, és perfecte per qualsevol ocasió i encara més combinada amb el flam.

crema cafe

Recepta extreta de: http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2013/12/02/flam-de-cigalo-d%E2%80%99anis/