Unes postres només aptes per adults!
Ingredients de la recepta
- 20g de cafè de Cafès Pont
- 300ml de llet
- 100ml d’anís
- 150g de llet condensada
- 5 ous
- Caramel líquid pels motlles
Elaboració de la recepta
- Triturar amb el túrmix tots els ingredients.
- Untar motlles individuals amb el caramel i omplir-los amb el flam.
- Coure’ls al bany Maria al forn, 20 minuts a 160º.
- Deixar refredar i desemmotllar.
- Opcionalment, al moment de servir flamejar-los amb un rajolí d’alcohol.
Maridatge
Podeu acompanyar aquestes postres amb una Crema de Cafè On the Rocks, elaborat a partir d’una selecció dels millors cafès. Amb un aroma intens, és perfecte per qualsevol ocasió i encara més combinada amb el flam.
Recepta extreta de: http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa/2013/12/02/flam-de-cigalo-d%E2%80%99anis/