fideus-bolets

Un plat per gaudir del magnífic sabor dels rovellons

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Tallar els bolets en tires, ofegar una mica amb oli d’oliva, picar els alls i el julivert, afegir-los al ofegat, donar un parell de voltes i reservar, deixant a la paella tot el suc que hagin deixat anar.
  2. Fer un sofregit curt de ceba a la mateixa paella, afegir dues cullerades de tomàquet fregit, quan es vegi tot integrat, afegir els fideus ofegar donant-li unes voltes i en aquest moment afegir el gotet de vi blanc, seguir donant voltes i quan s’hagi reduït incorporar els bolets, tornar a donar-li un saltat tot junt i deixar reposar uns deu minuts.
  3. Mentrestant preparar un brou de verdures o preparar-lo amb una pastilla de brou concentrat vegetal. Passat el temps coure els fideus amb el brou durant 10 minuts. Deixar reposar uns minutets i servir.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un vi rosat Vila Closa Rubor de Vins la Botera, un vi rosat amb atractiu color cirera 100% Garnatxa amb rivets violacis, viu, net i brillant.

vilaclosarubor

Recepta extreta de: http://www.urdet.com/ca/receta-fideos-con-niscalos/