Espai Sucre és el primer restaurant de postres del món, situat al barri del Born, a la ciutat de Barcelona, disposat a brindar una experiència gastronòmica increïble amb un menjar nomès de postres dolços i salats. “Un menjar de nomès postres”.

Ubicació

El primer restaurant de postres del món recupera la seva essència de postres dolços i salats després d’aquest tancament anunciat l’any passat.

Sense moure’s del Born, el nou Essence ideat pels fundadors de Espai Sucre torna als orígens pedagògics de la seva escola amb l’objectiu de mostrar què hi ha darrere del procés creatiu de cada plat i entendre millor.

espai sucre

El nou Espai Sucre, de Jordi Butrón i Xano Saguer solament ofereix un servei al dia per amb una dotzena de comensals. La reserva es realitza exclusivament a través de la web del restaurant i l’import del menú s’abona abans perquè en el local no es produeix cap transacció econòmica.

Interacció Digital

“Els clients que se sentin en la nostra única taula disposen de les receptes, de tot el que van a menjar, poden interactuar amb el menú degustació de principi a fi mitjançant diverses eines digitals”,

“Hi ha des de pantalles amb projeccions o tabletas” per a la consulta teòrica, fins a la posada en pràctica ficant les mans en la massa. La informació a l’abast de tota la taula està per ser compartida. Ja sigui mitjançant una ullada ràpida o a través de l’enviament al mail propi de les cinc receptes de cada plat del menú.

“Volem que el client participi de l’experiència de forma activa i ja no solament com a mer comensal”

 

espai sucre

En situar-se en un espai annex a l’Escola Espai Sucre, el nou Essence facilita l’accés a la cuina “perquè els comensals intervinguin en l’elaboració, el emplatat i el toc final dels postres”.

Aquesta nova experiència està oberta als comensals, ja que seria molt difícil explicar i materialitzar molts processos i tècniques culinàries.