Des de “El Gourmet Català” volem presentar-vos un llistat 5 Restaurants Vegetarians a Barcelona que heu de visitar si sou vegetarians.

Cada cop més gent s’interessa per menjar el més saludable possible, el moviment vegetarià o inclòs el vegà s’extenen més per la ciutat comtal cada dia que hi passa.

Aiguaribay

El restaurant Aiguaribay ubicat en el barri de Sant Martí.
Al migdia hi podem trobar un menú amb plats imaginatius, saborosos i nutritius, com les mongetes amb crema de polenta i sàlvia, o pasta farcida artesanal, més una tapa d’aperitiu inclosa.
A la nit el que té més demanda és un repertori de tapes com les ‘papas arrugás‘, les empanades argentines, fajites i burritos.
Respecte a la beguda, podem trobar una petita i acurada selecció de vi i cervesa.

Flax & Kale

El Flax & Kale ubicat en el barri del Raval, es un espai de tendències de cuina sana, dins d’aquest restaurant hi podem trobar plats de raw food, vegans, sense gluten i també opcions de peix blau. Es defineixen com a flexiterians (vegetals amb un xic de peix del bo) i un dels seus trets distintius són els ‘superaliments’, menjar que té molts nutrients, com l’alga espirulina.

Per si no n’hi hagués prou, disposen de sucs de multivegetals premsats en fred, és a dir, que mantenen totes les seves propietats. Fora d’hores de dinar i sopar hi podreu esmorzar o berenar, i fan brunch els caps de setmana.

The Green Spot

Podem dir que el 80% dels restaurants de Barcelona no s’assemblen en res amb aquest espectacular restaurant. Obra de l’arquitecte brasiler Isay Weinfeld.

L’experta en menjar vegetarià, l’alemanya Julia Kleist, i el xef Marcelino Jiménez han creat una carta que val més vegetal que vegetariana: el rendiment que extreuen de llegums, llavors, fruits secs, brots, herbes i cereals, trenca esquemes per sabor i diversió.
La coartada de la carta és senzilla: “Agafar receptes de tot el món i trasplantar-les al fet vegetal”, explica Kleist.

vegetariano

L’Hortet

Aquest restaurant del Raval, és un clàssic de Barcelona amb més de 20 anys d’història d’ambient familiar i tranquil.
La gastronomia de l’hortet és vegetariana tradicional amb oferta per a vegans i elaborada cercant el producte ecològic.
Al migdia, gràcies a l’elaboració d’un menú esplèndid, cada dia és un èxit. Això ho certifica la bona forma de la seva cuina i el es estar quasi plè.

Biocenter

Aquest restaurant és un dels pioners a la ciutat de Barcelona des de fa més de trenta anys. Situat al barri del Raval, podríem dir que és un lloc animat, amb una decoració cuidada, espaiós i agradable.

Quan entres, tens la intuïció que és un restaurant (no només per a vegetarians) per a tots aquells que volen menjar bé, sa, amb quantitat, ràpid i a bon preu. A la nit destaca una il·luminació suggerent i bona música.

Funciona com un self service a base de diferents formats de menú: complet per 10 euros, combo (amanida més plat principal) per 8 euros.
Per sopar podeu menjar a la carta per uns 18 euros. L’amanida, la crema i les postres són bufet lliure i el plat principal el serveix directament el cuiner a través d’una finestra que comunica amb la cuina.

A més d’una oferta vegetariana de qualitat i tradicional amb opcions per a vegans cal destacar la recerca de productes ecològics i naturals. Esperem que aquest llistat de 5 Restaurants Vegetarians a Barcelona hagi sigut d’ajuda.