Els pares de l’Àlex i l’Èrika, la nova generació de la pastisseria Sant Llehí de Sant Pere de Vilamajor, van obrir aquesta empresa familiar el 1983. En aquells moments poc s’imaginaven que el seu fill acabaria elaborant especialitats exòtiques com la xocolata amb sèsam caramel·litzat, cúrcuma i pebre o la d’orenga i maduixes, per citar-ne algunes, i que la seva filla tindria l’empenta per crear una nova línia de negoci dedicada a la xocolata.
Aquí hi elaboren pastissos, rebosteria, tota mena de xocolates i pa de forma artesanal i amb ingredients de qualitat. És indicatiu de la cura i temps que hi posen en l’elaboració de les seves propostes gormandes que triguin 3 dies a fer un croissant. Primer fan un preferment de 24 hores, l’endemà l’amassen i al següent dia en fan els plecs.
Treballen amb èxit les peces de pastisseria individuals per a una persona de pannacotta, xocolata i mango, cheesecake, brownie, tatín de poma reineta, saretes, sacher…
Exaltant el món de la xocolata
Actualment, a més de l’obrador i botiga de Sant Pere de Vilamajor, disposen d’una altra pastisseria a Cardedeu. Però els hereus també han creat la marca Exalta especialitzada en xocolata, amb establiment a Reus i venda online.
Una xocolata exquisida en una gran varietat de gustos i formats: des de les tradicionals rajoles de xocolata amb imatge actualitzada, als bombons més capritxosos, passant pels xocofruits, una encertada combinació de fruites banyades en xocolata.
Com la seva filosofia parteix dels millors cacaus del món, podràs gaudir de xocolates excel.lents de Ghana, de Veneçuela, del Vietnam…