Unes postres espectaculars i senzilles
Ingredients per a la recepta (4 persones)
– Per a la crema de mandarines:
- 250 ml de suc de mandarines de MaMi Taronges
- 250 ml d’aigua
- 100 g de sucre
- 30 g de farina de blat de moro (maizena)
- 2 ous
– Per a la crema de mató:
- 250 g de mató El Ressol
- 3 cullerades soperes de mel de Mel Castell de Penyafort
Elaboració de la recepta
– Per a la crema de mandarines:
- S’espremen les mandarines fins aconseguir 250 ml d e suc.
- En el vas de la batedora, s’hi barregen amb l’ajuda del túrmix, els ous amb la farina de blat de moro i una mica de l’aigua.
- En un cassó, s’escalfa el suc de mandarines, el sucre i la resta de l’aigua.
- Quan l’aigua de mandarines sigui calenta, es deixa refredar un xic i s’aboca sobre la barreja dels ous i es barreja amb el túrmix.
- Es cola la crema i es torna al cassó. S’escalfa, sense parar de remenar, fins que trenqui el bull.
- Es deixa refredar.
– Per a la crema de mató:
- Amb una forquilla s’aixafa el mató juntament amb la mel fins que quedi una mescla homogènia.
Per muntar les racions, en el fons de cada bol, s’hi posa un dit de crema de mató i es cobreix amb la crema de mandarines. Es reserven a la nevera fins al moment de servir.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Brut Nature Somni D’Aran dels Instints, un cava sec i elegant, essent harmònic i equilibrat amb un toc de criança.
Recepta extreta de: http://www.cuinaperllaminers.com/2010/04/crema-de-mandarines-amb-mel-i-mato.html