Benvinguts/des gourmets, avui us portem el conill a la mostassa.
Una manera magnífica de cuinar el conill
Ingredients pel conill a la mostassa (4 persones)
- dues cebes
- vuit espatlles de conill lletó d’Euroconills
- mig petricó de llet
- dues cullerades soperes de mostassa d’Arandeterra
- vi blanc sec
- oli
- sal
- pebre
Elaboració de la recepta
- Pelem la ceba i la tallem a juliana. Salpebrem el conill i el fregim a foc fort en una cassola amb molt poc oli, ha d’agafar color per tots costats. El reservem.
- A la mateixa cassola, ara a foc moderat, sofregim la ceba. L’anem remenant sovint. Així que agafi color hi reincorporem el conill i hi posem dos gots de vi blanc. Deixem reduir.
- En aquest punt hi posem la mostassa i ho mig cobrim amb aigua, tapem la cassola i deixem coure durant mitja hora. De tant en tant girem el conill. Hi afegim la llet i ho deixem un quart més.
- És d’aquells plats que guanyen si els deixem reposar, encara que sigui d’un dia per l’altra i els escalfem abans de servir.
Maridatge del conill a la mostassa

Podeu acompanyar aquest plat amb un Sidra dels Pirineus de varietats tardanes de la Val d’Aran d’Arandeterra, una sidra elaborada en barrica de castanyer. La sidra més fina i deliciosa. Té un olor molt afruitat i agradable, bon equilibri entre aromes més dolces i una amargor poc dominant. Amb el punt just de CO₂ natural.
Recepta extreta de: https://elsfogonsdelpare.blogspot.com.es/2012/07/conill-la-mostassa.html
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!