La coliflor admet moltes altres opcions a més de bullida o gratinada que és com normalment es consumeix. Aquesta recepta és senzilla, econòmica i farà que vegis aquesta verdura des d’una altra perspectiva, la qual segurament, et sorprendrà.
Ingredients:
– 1 coliflor
– 1 ceba
– 50 g de formatge ratllat
– Brins de safrà
– Oli
– Sal
Per a l’arrebossat: farina i 1 ou
Preparació:
– Renta la coliflor i la tallarem en rams.
– En una olla amb aigua i sal, bull la coliflor durant uns 10 o 15 minuts.
– Acabada la cocció, cola, reservant el brou, arrebossa i fregeix.
– Quan la coliflor estigui daurada per tots dos costats, reserva-la.
Mentrestant, renta i pela la ceba i la tallaen làmines o en daus, al gust de cadascú.
– En una paella, fregeix la ceba fins que estigui escalfada, moment en el qual afegeix el safrà i remou.
– A continuació, posa una cullerada de farina, el formatge ratllat i el brou que va sobrar de la cocció de la coliflor.
– Remou tot i cuina a foc lent durant uns 20 minuts.
– Serveix tal qual, o tritura la salsa.