clotxa

 

Mel i mató de tota la vida d’una forma ben original

Recepta extreta de http://www.mytaste.cat elaborada por Cristina.

Ingredients de la recepta:

  • 1 massa de pizza
  • 400 grams de mató de Cal Vicenc
  • Mel al gust
  • Nous

 

Elaboració de la recepta:

  1. Sense estirar la massa, tallem cercles d’aproximàdament 10 centímetres de diàmetre i les posem a coure al forn entre 180º i 200º graus fins que estiguin cuites.
  2. En segon lloc, i un cop les coquetes estiguin cuites, els hi fem un forat al mig i les farcim de mató amb una mànega pastissera.
  3. Finalment, les ruixem amb la mel i les decorem amb les nous i tindrem unes postres fàcils de preparar i boníssimes.

 

Maridatge:

Per acompanyar aquest plat tan dolç, us recomanem una cervesa freda que contrastarà amb el gust del mató de forma exemplar; en aquest cas la Cervesa Traginer, boníssima, potent i amb un gust molt característic, artesana i natural us encantarà.

cervesa traginer