carbassa amb mel i romaní

Una carbassa ben dolça, pels paladars més llaminers

Recepta extreta de: http://blog.oleura.es

Ingredients de la recepta:

  • 1 carbassa
  • 10 mil·lilitres d’oli verge extra Oleura
  • Romaní
  • 15 mil·lilitres de mel
  • Sal de flors i pebre

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc rentem i pelem la carbassa; a continuació la tallem en forma de quadradets mitjans.
  2. En una paella al poc, escalfem l’oli Oleura i hi afegim els quadrats de carbassa, juntament amb el romaní.
  3. Esperem a que es caramel·litzi i removem bé agregant la mel.
  4. Un cop ja estigui caramel·litzada hi afegim sal i pebre al nostre gust i ho emplatem i ja estarà llest per ser devorat.

 

Recepta Extreta del Blog d’Oleura

Maridatge

Per acompanyar aquest plat tan dolç, recomanem maridar-lo amb Latria 2012 del Celler Malondro; un vi que recorda als fruits madurs, que fresc serà el complement ideal d’aquest plat tan singular i tan bo; us convidem a provar-ho i a gaudir d’aquest sabors tant especials, que just, no deixaran indiferent a ningú.

latria 2011