Una carbassa ben dolça, pels paladars més llaminers
Recepta extreta de: http://blog.oleura.es
Ingredients de la recepta:
- 1 carbassa
- 10 mil·lilitres d’oli verge extra Oleura
- Romaní
- 15 mil·lilitres de mel
- Sal de flors i pebre
Elaboració de la recepta:
- En primer lloc rentem i pelem la carbassa; a continuació la tallem en forma de quadradets mitjans.
- En una paella al poc, escalfem l’oli Oleura i hi afegim els quadrats de carbassa, juntament amb el romaní.
- Esperem a que es caramel·litzi i removem bé agregant la mel.
- Un cop ja estigui caramel·litzada hi afegim sal i pebre al nostre gust i ho emplatem i ja estarà llest per ser devorat.
Recepta Extreta del Blog d’Oleura
Maridatge
Per acompanyar aquest plat tan dolç, recomanem maridar-lo amb Latria 2012 del Celler Malondro; un vi que recorda als fruits madurs, que fresc serà el complement ideal d’aquest plat tan singular i tan bo; us convidem a provar-ho i a gaudir d’aquest sabors tant especials, que just, no deixaran indiferent a ningú.