cargols picants

 

Un plat calent típic de tardor.

Ingredients de la recepta

  1. Cargols picants
  2. Oli
  3. ceba picada
  4. All i julivert
  5. El Petit Farcellet de Cultius Aromàtics Almirall
  6. Salsa de tomàquet
  7. Pernil Salat
  8. Carn Picada
  9. Vi blanc
  10. 1/2 cullerada de pimentó picant

 

Elaboració de la recepta

  1. Començarem bullint els cargols durant 10 minuts
  2. Posem un raig d’oli a un altra paella al foc. I afegim la ceba picada, all i julivert, el petit farcellet, salsa de tomàquet i ho deixem una estona.
  3. Al sofregit després d’una estona, hi afegim la carn picada, pernil salat, vi blanc
  4. Més tard hi podem afegir els cargols i 1/2 cullerada de pimentó picant i ho deixem bullir 30 minuts a foc lent.
  5. Ho anem remenant i quan veiem que ha està acabat ho traiem del foc i ja ho podeu servir a taula.

 

Podeu veure la recepta:

 

 

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb un Sumoll 2014 de Vinyes de l’Albà, És caracteritza per ser un vi amb lleugeres notes especiades pròpies de la varietat, fresc, elegant i amb molt bona acidesa i una aroma de fruites vermelles i fruita de primavera carnosa.

sumoll

 

Recepta extreta de cultiusaromatics.cat