Un plat calent típic de tardor.
Ingredients de la recepta
- Cargols picants
- Oli
- ceba picada
- All i julivert
- El Petit Farcellet de Cultius Aromàtics Almirall
- Salsa de tomàquet
- Pernil Salat
- Carn Picada
- Vi blanc
- 1/2 cullerada de pimentó picant
Elaboració de la recepta
- Començarem bullint els cargols durant 10 minuts
- Posem un raig d’oli a un altra paella al foc. I afegim la ceba picada, all i julivert, el petit farcellet, salsa de tomàquet i ho deixem una estona.
- Al sofregit després d’una estona, hi afegim la carn picada, pernil salat, vi blanc
- Més tard hi podem afegir els cargols i 1/2 cullerada de pimentó picant i ho deixem bullir 30 minuts a foc lent.
- Ho anem remenant i quan veiem que ha està acabat ho traiem del foc i ja ho podeu servir a taula.
Podeu veure la recepta:
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un Sumoll 2014 de Vinyes de l’Albà, És caracteritza per ser un vi amb lleugeres notes especiades pròpies de la varietat, fresc, elegant i amb molt bona acidesa i una aroma de fruites vermelles i fruita de primavera carnosa.
Recepta extreta de cultiusaromatics.cat