El celler Can Morral del Molí es troba a la finca que porta el mateix nom, prop d’Ullastrell, entre el Baix Llobregat i el Vallès Occidental. Aquí, aproximadament des del segle XV la masia ha estat habitada per la família Morral, passant de generació en generació i dedicant-se sempre al conreu de la vinya i l’olivera. Es troben al mig de dues comarques, espai al que els agrada anomenar la Gàl·lia del Vallès.
Aposten per la ruralitat en un entorn industrialitzat, com és l’àrea metropolitana de Barcelona, tot mostrant la seva disconformitat cap el al model que hi ha establert. Creuen que una altra manera de viure i treballar és possible, i d’aquesta filosofia en viuen una família des del 1472.
Treballen amb la voluntat de mantenir el paisatge agrari i els cultius tradicionals. El conreu és totalment ecològic, treballant amb el màxim respecte cap a la seva terra i centrant-se en l’agricultura regenerativa amb algunes aplicacions biodinàmiques.
Les vinyes de Can Morral del Molí, envoltades de bosc, són de les varietats Ull de llebre, Chardonnay, Garnatxa negra, Muscat, Xarel·lo, Sumoll i Macabeu, amb ceps d’entre 60 i 80 anys d’antiguitat. Per tota la finca hi ha disseminades oliveres de la varietat Becaruda, oliveres centenàries i autòctones de la zona.
De la vinya fan un vi, sense additius i amb la mínima intervenció, cuidant-se de tot el procés, des del cep fins l’ampolla. El seu objectiu és transmetre al consumidor final a través dels seus productes com són, com treballen i com viuen.
Dins del seu catàleg de vins podem trobar un xarel·lo, sota el nom de Quica, elaborat a partir de la verema pròpia i fermentat amb llevats autòctons ben fresc, lleuger, aromàtic i de vinya vella. Entre altres referències també trobem el vi Amfiteatre, de la unió de Sumoll i Xarel·lo d’una vinya de 80 anys i de petita producció. Fermentat en àmfora, i criat durant 7 mesos, resulta original amb un toc de préssec i fruita madura. Un altre vi destacat és el Classic Penedès Vinyet, elaborat mitjançant el mètode tradicional, de Macabeu, Xarel·lo, Chardonnay i Muscat.