bombons-pernil-melmelada-tomaquet

Bombons que no et sentiràs culpable de menjar després

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 100 g de talls fins de pernil
  • 130 de formatge cabrales
  • 200 g de formatge d’untar
  • Melmelada de tomàquet de Fruita Blanch
  • 70 g d’ametlles caramel·litzades de Fruita Blanch
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

 

Elaboració de la recepta

  • Estén 5 talls de pernil sobre una safata de forn folrat amb paper d’enfornar. Forneja a 200 º C durant 10 minuts. Retira i deixa que es refredin i quedin cruixents. Pica’ls finament.
  • Posa els formatges en un bol, afegeix el pernil cruixent i les ametlles garapinyades ben picadetes. Barreja bé, això serà el farciment.
  • Posa unes gotes d’oli en un motlle de glaçons rodó, cobreix els buits amb la resta dels talls fins de pernil, posa una porció de farciment i tanca’ls una mica. Desemmotlla i quedaran esfèrics.
  • Serveix els bombons i acompanya’ls amb la melmelada de tomàquet.
  • Si et ve de gust, pots acompanyar els bombons amb unes llesques de pa.

 

Maridatge

Podeu acompanyar auqest plat amb una cervesa Solana de CTretze Prineus, una cervesa que presenta un ventall de sabors afruitats ben combinats amb notes àcides que es poden percebre suaument.

ctretze-solana

Recepta extreta de: http://www.hogarmania.com/cocina/recetas/aperitivos/201512/bombones-jamon-mermelada-tomate-31279.html