Combinació genial del mar, de la muntanya i de la terra
Ingredients per a la recepta
- 4 talls de bacallà dessalat de Pairó Fish
- Oli d’oliva verge extra de Mon Ermitage
- Camagrocs d’Urdet
- Trompetes de la mort d’Urdet
- Un parell de rovellons d’Urdet
- Sal
- Farina
Elaboració de la recepta
- Netegem els bolets. Els posem salpebrats a una paella amb un raig d’oli, quan comencen a deixa la seva aigua, els retirem i reservem l’aigua.
- Posem una cassola amb oli al foc, enfarinem el bacallà, espolsant-lo perquè no quedi massa farina, anem posant-los a la cassola, que tindrem amb el foc ben baix. Anirem sacsejant com si el féssim al pil-pil. Donem la volta als talls de bacallà i continuem amb el foc baix, sacsejant la cassola.
- Quan veiem que el bacallà gairebé està cuit, afegim els bolets i l’aigua dels bolets que tenim reservada. Deixem uns moments perquè es barregin tots els gustos.
- Rectifiquem de sal si fes falta. Ja podem servir.
Maridatge
Podeu acompanyar aquest plat amb un cava Celler Vell Brut Nature Reserva del Celler Vell, un cava de color daurat brillant. Bombolla molt fina i persistent. Aroma atractiu i elegant, amb bons tocs de fruita i de criança. Ampli, fresc i sec. Perfecte equilibri per a l’equació perfecta: cos i lleugeresa.
Recepta extreta de: http://femunmos.blogspot.com.es/2014/11/bacalla-confitat-amb-bolets.html