Benvinguts/des gourmets, avui us presentem l’arròs amb carbassó i albergínia.
Arròs amb carbassó i albergínia, molt lluminós i saludable
Ingredients per a la recepta
- 70 grams d’arròs blanc d’Entornalls
- 100 grams de carbassó
- 100 grams d’albergínia
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 1 mica de sal
Elaboració de la recepta
- el primer pas que hem de dur a terme és posar a coure l’arròs.
- Mentre es fa, el que farem serà rentar i pelar tant el carbassó com l’albergínia i després anem a tallar-los en quadrets petits.
- En aquest punt, els col·locarem a la paella amb l’oli d’oliva i una mica de sal, si ho vols, pots afegir també una mica de pebre negre mòlt i all mòlt.
- Remenem i saltem per uns minuts, a foc mig – baix, perquè no s’enganxi ni es cremi.
- Quan l’arròs estigui llest, ho remenem i afegim els vegetals, barregem tot i llest.
Maridatge de l’arròs amb carbassó i albergínia
L’arròs amb maridatge és un tàndem perfecte. Per això, es necessita una bona beguda per fer d’aliat d’un àpat del qual pots triomfar. Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Bòria de Menàrguens de La Vella Caravana, una cervesa amb un 50% de blat, de color daurat, és una interpretació una mica més amarga i amb més alcohol que les seves germanes alemanyes. Cervesa molt refrescant i afruitada.
Recepta extreta de: http://milrecetas.net/recetas-de-arroz/
Si ets PRODUCTOR, o tens una BOTIGA o RESTAURANT i vols anunciar-te al Gourmet Català, clica aquí.
Impulsem entre tots els productes catalans!