arros-entornalls-alberginia

Un plat molt lluminós i saludable

Ingredients per a la recepta

  •  70 grams d’arròs blanc d’Entornalls
  • 100 grams de carbassó
  • 100 grams d’albergínia
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1 mica de sal

 

Elaboració de la recepta

  1. el primer pas que hem de dur a terme és posar a coure l’arròs.
  2. Mentre es fa, el que farem serà rentar i pelar tant el carbassó com l’albergínia i després anem a tallar-los en quadrets petits.
  3. En aquest punt, els col·locarem a la paella amb l’oli d’oliva i una mica de sal, si ho vols, pots afegir també una mica de pebre negre mòlt i all mòlt.
  4. Remenem i saltem per uns minuts, a foc mig – baix, perquè no s’enganxi ni es cremi.
  5. Quan l’arròs estigui llest, ho remenem i afegim els vegetals, barregem tot i llest.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Bòria de Menàrguens de La Vella Caravana, una cervesa amb un 50% de blat, de color daurat, és una interpretació una mica més amarga i amb més alcohol que les seves germanes alemanyes. Cervesa molt refrescant i afruitada.

boria-vella-caravana

Recepta extreta de: http://milrecetas.net/recetas-de-arroz/