amanida-pasta

Senzilla, lleugera i deliciosa

 

Ingredients per a la recepta (4 persones)

  • 250 gr. de pasta (margarites, espirals, llacets) de vegetals de RIET VELL
  • 150 gr. formatge fresc de Cal Vicens
  • 200 gr. tomàquets tipus xerry
  • 2 cullarades d’alfàbrega picada
  • 25 gr. pinyons
  • 150 ml. oli doliva
  • Sal i pebre

 

Elaboració de la recepta

  1. Bullir la pasta al dente. Escórrer i reservar.
  2. Tallar el formatge fresc a dauets, partir els tomàquets xerri rodons per la meitat.
  3. Barrejar amb la pasta.
  4. Preparar la salsa amb l’alfàbrega, els pinyons, oli i sal i pebre. Triturar fins a obtenir una salsa d’un to verdós.
  5. Amanir la pasta.
  6. També s’hi poden afegir pinyons.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una Calavera Rossa Antiracist Belgian White de Cervesa La Calavera, una cervesa molt refrescant, amb una escuma fina i blanca. Desprèn una aroma de blat i de llúpol afruitat que acompanya un sabor suau de cereal amb un toc de llúpol fresc. Té una presència molt lleugera i una carbonatació alta.

la-calavera-rossa

Recepta extreta de: https://lacuinanofapor.wordpress.com/2012/06/25/amanida-grega-amb-pasta/