Benvolguts/des gourmets, avui us presentem l’amanida d’espirals amb formatge fresc que us encantarà. Perfecte per l’estiu o quan us falta temps per cuinar. Ple de nutrients i amb un gust exquisit. Respon al típic plat de dieta que forma part d’un menú setmanal per mantenir l’alimentació saludable i equilibrada.
Senzilla, lleugera i deliciosa
Per anar a la platja o dur a la feina, l’amanida de pasta és sempre una aposta segura i que et donarà l’energia necessària per seguir el dia amb força. Per això, saber-la fer amb bon gust és essencial per mantenir-la dins el teu menú setmanal.
Ingredients per a l’amanida d’espirals i formatge (4 persones)
- 250 gr. de pasta (margarites, espirals, llacets) de vegetals de RIET VELL
- 150 gr. formatge fresc de Cal Vicens
- 200 gr. tomàquets tipus xerry
- 2 cullarades d’alfàbrega picada
- 25 gr. pinyons
- 150 ml. oli doliva
- Sal i pebre
Elaboració de la recepta
- Primer de tot, Bullir la pasta al dente. Escórrer i reservar.
- Després, Tallar el formatge fresc a dauets, partir els tomàquets xerri rodons per la meitat.
- A més, Barrejar amb la pasta.
- Seguidament, Preparar la salsa amb l’alfàbrega, els pinyons, oli i sal i pebre. Triturar fins a obtenir una salsa d’un to verdós.
- Per anar acabant, Amanir la pasta.
- Finalment, També s’hi poden afegir pinyons.
Maridatge per l’amanida d’espirals amb formatge
Podeu acompanyar aquest plat amb una Calavera Rossa Antiracist Belgian White de Cervesa La Calavera, una cervesa molt refrescant, amb una escuma fina i blanca. Desprèn una aroma de blat i de llúpol afruitat que acompanya un sabor suau de cereal amb un toc de llúpol fresc. Té una presència molt lleugera i una carbonatació alta.
Recepta extreta de: https://lacuinanofapor.wordpress.com/2012/06/25/amanida-grega-amb-pasta/