amanida de formatge i pernil

Una amanida amb un sabor molt original

Ingredients de la recepta:

  • 4 rodanxes de formatge de llet d’ovella
  • 4 rodanxes de pernil d’ànec de Collverd
  • 20 grams de barreja d’amanides
  • 10 grams d’avellanes o nous
  • Oli, vinagre i sal (al gust)

 

Elaboració de la recepta:

  1. En primer lloc col·loquem a un bol la barreja d’amanides i la amanim amb oli, sal i vinagre al gust del comensal.
  2. Tot seguit distribuïm amb cura les làmines de formatge i de pernil d’ànec per sobre d’aquesta
  3. Per acabar afegim les avellanes i les nous a la nostra amanida i ja la tindrem preparada.

 

Per aportar-li més sabor, podeu afegir tomàquets, prèssec o taronja, i aquells ingredients que més us agradin.

Maridatge:

Per acompanyar aquesta amanida amb aquests ingredients i sabors tant especials, el que considerem més adient és una bona cervesa amb caràcter i que aporti un sabor potent que faci resaltar els diferents gustos del plat; en aquest cas la Bòria de Menàrguens de La Vella Caravanna.

boira