Benvolguts/des gourmets, avui us presentem l’amanida de pernil i ànec, una delícia que us enamorarà. A més, la podeu fer o prendre com a entrant d’un àpat o com a plat únic. És increïble, sens dubte. El protagonista, a més, és l’ànec, que li dóna un sabor indiscutible i distintiu.
Un plat amb un sabor molt original
Ingredients de la recepta:
- 4 rodanxes de formatge de llet d’ovella
- 4 rodanxes de pernil d’ànec de Collverd
- 20 grams de barreja d’amanides
- 10 grams d’avellanes o nous
- Oli, vinagre i sal (al gust)
Elaboració de l’amanida de pernil i ànec:
- En primer lloc, col·loquem a un bol la barreja d’amanides i la amanim amb oli, sal i vinagre al gust del comensal.
- Tot seguit, distribuïm amb cura les làmines de formatge i de pernil d’ànec per sobre d’aquesta
- Per acabar, afegim les avellanes i les nous a la nostra amanida i ja la tindrem preparada.
Per aportar-li més sabor, podeu afegir tomàquets, préssec o taronja, i aquells ingredients que més us agradin.
Maridatge de l’amanida de pernil i ànec
Per acompanyar aquesta amanida amb aquests ingredients i sabors tant especials. A més, considerem més adient és una bona cervesa amb caràcter i que aporti un sabor potent. També, és important que faci ressaltar els diferents gustos del plat. En aquest cas, proposem la Bòria de Menàrguens de La Vella Caravanna.