amanida-pernil-anec-formatge-cabra

 

Una amanida gourmet, perfecta com a entrant

 

Ingredients per a la recepta

  • 4 rodanxes de formatge de cabra de Betara
  • 4 rodanxes de pernil d’ànec dArtesanies Carlit
  • 20 grams de barreja d’amanides
  • 10 grams d’avellanes o nous
  • Oli, vinagre i sal (al gust)

 

Elaboració de la recepta

  1. En primer lloc col·loquem a un bol la barreja d’amanides i la amanim amb oli, sal i vinagre al gust del comensal.
  2. Tot seguit distribuïm amb cura les làmines de formatge i de pernil d’ànec per sobre d’aquesta
  3. Per acabar afegim les avellanes i les nous a la nostra amanida i ja la tindrem preparada.
  4. Per aportar-li més sabor, podeu afegir tomàquets, préssec o taronja, i aquells ingredients que més us agradin.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquest plat amb una cervesa Immortèla de Biera Aranesa, una cervesa artesana dels Pirineus sense filtres ni additius. És d’un estil denominat Scottish Ale, d’alta fermentació, opaca i fosca amb 5,4 graus d’alcohol.

immortela-biera-aranesaRecepta extreta de: http://gastronomiaycia.republica.com/2014/12/04/ensalada-con-jamon-de-pato-y-pecorino-trufado/