La pizza és el plat popular d’origen italià que ha esdevingut el menjar internacional per excel·lència. Es tracta d’una idea senzilla una massa de pa rodona amb mil variacions i adaptacions que ha tingut un èxit indiscutible.
A Barcelona, una ciutat que és plena d’italians, la primera pizzeria va ser la Tropeziens, l’any 1971 i des d’aleshores, la pizza l’hem feta nostra. Des de les més clàssiques com la napolitana a les més innovadores són un veritable plaer rodó que sempre ve de gust!
Pizzeries que t’agradaran:
NAP
Els fundadors d’aquesta pizzeria amb local a la Barceloneta, al Born i al Paral·lel han volgut traslladar aquí la pizza napolitana a preus ajustats. De fet el nom de l’establiment són les sigles de Naeapolitan Authentic Pizza. Fan servir forn de llenya, respecten els temps de cocció, farina i tomàquet italià per aconseguir una pizza de luxe i a bon preu.
Da Michele
En aquesta pizzeria autèntica de Consell de Cent, els descendents de Salvatore Condurro mantenen l’art d’una llarga tradició a Nàpols. Aquí podràs gaudir d’unes pizzes artesanals fetes amb la massa perfecta i el punt ideal de cocció, i d’altres especialitats com antipasti, pasta, carn i amanides.
La Balmesina
El seu nom fa referència a la seva ubicació al carrer de Balmes. Especialitzat en pizzes gurmet, ofereixen tres tipus de masses: la clàssica, fina i cruixent, una d’espelta integral, i la Pala, rectangular. La massa mare l’elaboren amb farines ecològiques fermentades 72h. La seva pizza va obtenir el premi a la Millor Pizza Napolitana d’Espanya en el concurs de Madrid Fusión 2021.
Piazza Grande
Una pizzeria clàssica amb un espai ampli i terrassa al Poblenou que convida a portar-hi la família. Les pizzes són impecables amb la massa fina i amb ingredients de primera qualitat. Per a menjar especialitats italianes com si estiguessis en la mateixa Itàlia.
Frankie Gallo Cha cha cha
A Ciutat Vella, una aventura gastronòmica amb imatge moderna dels germans Colombo. Ofereixen pizzes de farina ecològica i massa mare en 3 opcions: clàssiques, amb base de tomàquet i mozzarella, vermelles, base només amb tomàquet o blanques, amb base de mozzarella.