torro-cafe

 

Un torró casolà més que professional

 

Ingredients per a la recepta

 

Elaboració de la recepta

  1. Primer de tot, foneu la xocolata blanca al bany maria .Quan estigui fosa afegiu-hi, fora de foc, la culleradeta de mantega. Remeneu fins que es desfaci i s`integri. Seguidament, aboqueu-hi la xocolata en el motlle i formeu una base.
  2. Deixeu refredar a temperatura ambient. El temps que transcorre amb la preparació de la xocolata negra ja és suficient perquè la base de xocolata blanca qualli. Si arribat el moment veieu que no ha quallat el suficient per abocar-hi la capa de xoco negra poseu el motlle 5′ en la nevera.
  3. Tot seguit, foneu al bany maria la xocolata negra. Un cop fosa afegiu-hi, fora de foc, els 100 gr. de mantega. Remeneu fins que s´integri i afegiu-hi els 50 ml de cafè fort. Remeneu. A continuació afegiu-hi les 2 cullerades de cafè soluble. Remeneu i ho porteu a foc fluix uns 2-3′ fins que estigui tot homogeneïtzat.
  4. Ho deixeu entebeir un parell o tres de minuts i ho aboqueu sobre la base de xocolata blanca.
  5. Ha de quallar com a mínim 3 hores en la nevera abans de la seva consumició.

 

Maridatge

Podeu acompanyar aquestes postres amb un cava Brut Nature Gran Reserva de Bohigasun cava per totes hores, i degut al seu bon equilibri entre potència i harmonia, apte per una gran varietat d’estils i plats.

bohigas_brut_nature_granreservaRecepta extreta de: https://bufetdepostres.blogspot.com.es/2011/12/torro-de-cafe.html